Bakom artistenmanet MOHA hittar vi den 22-årige producenten och DJ:n Mohamed Djeda Aka från Spanien. Han började skapa låtar redan 2012 och har haft stora framgångar med singlar som Ily, Panda och Harder than ever för att nämna några.

Popmuzik Podcast

Nu är MOHA aktuell med den lekfulla singeln Think outside the box där han samarbetar med den svenska artisten Who She. Resultatet är skönt medryckande och som sagt lekfullt med härliga beats och allt lyfts fram av Who Shes mjuka röst som passar perfekt till produktionen. En röst som här sjunger om att kännas sig fast i livshjulet och kämpar för att hitta ut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011