Bakom artistenmanet MOHA hittar vi den 22-årige producenten och DJ:n Mohamed Djeda Aka från Spanien. Han började skapa låtar redan 2012 och har haft stora framgångar med singlar som Ily, Panda och Harder than ever för att nämna några.

Popmuzik Lover

Nu är MOHA aktuell med den lekfulla singeln Think outside the box där han samarbetar med den svenska artisten Who She. Resultatet är skönt medryckande och som sagt lekfullt med härliga beats och allt lyfts fram av Who Shes mjuka röst som passar perfekt till produktionen. En röst som här sjunger om att kännas sig fast i livshjulet och kämpar för att hitta ut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.