Tandkrämskyssar är vad Daniella Binyamin sjunger om i sin melankoliska singel Toothpaste kisses. Här skildrar artisten en romantisk historia om efterdyningarna av ett breakup. Det starka temat kompletteras av organiskt piano, stråkar och orkestrala trummor. 

KMR Studios

”Efter ett breakup förra sommaren flyttade jag till min mammas lilla stuga utanför Degeberga, där mitt enda sällskap var mina demoner och ett gammalt piano. Jag spenderade mina dagar med att springa i skogen, plantera och påta i trädgården och lyssna på musik som jag lyssnade på i mina tidiga tonår, när jag började skriva. Jag hittade mina gamla skivor med Regina Spektor, Anna Ternheim, My Chemical Romance. Och någonstans mitt i allt detta, började låtarna till mitt kommande album ta form. Som en monolog med mig själv, för att processa vem jag varit och vem jag ville bli.“

Daniella Binyamin

Med styrka och integritet träffar Toothpaste Kisses rakt in i hjärtat. Daniellas röst guidar oss igenom det atmosfäriska landskapet och lämnar lyssnaren trollbunden. 

“Dagen då jag skrev Toothpaste kisses minns jag att jag kände allt och ingenting på samma gång. Efterdyningarna av ett break up, och berg-och-dalbanan av känslor som kommer med det, sköljde över mig. Jag pendlade fram och tillbaka mellan känslan av att vara fri och känslan av att ha förlorat allt.” 

Daniella Binyamin

Vem är Daniella Binyamin då? En singer/songwriter uppvuxen i två skilda världar. Att skriva låtar och historier har alltid varit sångarens sätt att försöka förstå sig själv och världen utanför. Hennes musik rymmer stora mått energi med tydliga historier. De senaste åren har Daniella nått framgångar som sångerska och låtskrivare till artister som Lukas Graham, Zara Larsson och Robin Schulz.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.