Efter att ha släppt singlarna I don’t wanna be alone, Let’s not get old och New day coming som alla omnämnts i bloggen, är det nu dags för Bjorn Rydhog att samla ihop allt till en EP som heter just New Day Coming EP. Fem spår allt som allt blev det. Så förutom de tidigare singlarna får vi även Adore her och Your love.

Popmuzik Lover Patreon

EP:n inleds med härligt medryckande poplåten Adore her. En låt som doftar italodisco i stilen och har ett härligt syntharrangemang tillsammans med lite Manchester-indie från 90-talet. Jag som gammal Electronic– och Pet Shop Boys-fan blev ju ändå lycklig av soundet. Ett sound jag aldrig kan få nog av.

EP:n avslutas med den mer emotionella låten Your love. En låt Björn skrev för att behandla sin farmors bortgång och blev som en hyllningslåt till henne. Vacker låt som även den har en väldigt snyggt synthigt arrangemang.

För att sammanfatta EP:n berättar Björn för bloggen:

”EP:n berör de djupaste lagren av tillvaron och skönheten som finns runtomkring. En musikalisk följeslagare som frammanar en värld utan krig och pandemier, vägleder oss över oroligt vatten, transcenderar döden och omfamnar livet”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011