Efter att ha släppt singlarna I don’t wanna be alone, Let’s not get old och New day coming som alla omnämnts i bloggen, är det nu dags för Bjorn Rydhog att samla ihop allt till en EP som heter just New Day Coming EP. Fem spår allt som allt blev det. Så förutom de tidigare singlarna får vi även Adore her och Your love.

Apple Music Svensk Pop

EP:n inleds med härligt medryckande poplåten Adore her. En låt som doftar italodisco i stilen och har ett härligt syntharrangemang tillsammans med lite Manchester-indie från 90-talet. Jag som gammal Electronic– och Pet Shop Boys-fan blev ju ändå lycklig av soundet. Ett sound jag aldrig kan få nog av.

EP:n avslutas med den mer emotionella låten Your love. En låt Björn skrev för att behandla sin farmors bortgång och blev som en hyllningslåt till henne. Vacker låt som även den har en väldigt snyggt synthigt arrangemang.

För att sammanfatta EP:n berättar Björn för bloggen:

”EP:n berör de djupaste lagren av tillvaron och skönheten som finns runtomkring. En musikalisk följeslagare som frammanar en värld utan krig och pandemier, vägleder oss över oroligt vatten, transcenderar döden och omfamnar livet”.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.