Bakom artistnamnet Now Ex hittar vi den brittiske musikern och regissören Nick Hampson. Artisten debuterade 2020 No coming with you och senast släpptes EP:n Sad Kids In America som till stor del producerats av MyRiot.

KMR Studios

Nu är Now Ex aktuell med singeln Hospital lights. En synthdriven och härligt medryckande poplåt där artisten sjunger om att bakom alla lager är vi alla människor. Trots att vi kanske är ängsliga och skadade, så är det också helt okej.
Härligt dramatisk pop som jag så ofta går igång på skulle jag säga. För oss som gillar elektronisk brittisk popmusik är detta definitivt ett måste.

Låten släpps tillsammans med en snygg video som utspelar sig på vad som liknar ett gammalt sjukhus. Där artisten och några andra karaktärer omges av olika sjuksystrar. Väldigt snyggt filmad och allt är regisserad av Joanna Vymeris. Nick själv är med som producent och klippare förutom artist i videon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.