Bakom artistnamnet Now Ex hittar vi den brittiske musikern och regissören Nick Hampson. Artisten debuterade 2020 No coming with you och senast släpptes EP:n Sad Kids In America som till stor del producerats av MyRiot.

DOLBY ATMOS

Nu är Now Ex aktuell med singeln Hospital lights. En synthdriven och härligt medryckande poplåt där artisten sjunger om att bakom alla lager är vi alla människor. Trots att vi kanske är ängsliga och skadade, så är det också helt okej.
Härligt dramatisk pop som jag så ofta går igång på skulle jag säga. För oss som gillar elektronisk brittisk popmusik är detta definitivt ett måste.

Låten släpps tillsammans med en snygg video som utspelar sig på vad som liknar ett gammalt sjukhus. Där artisten och några andra karaktärer omges av olika sjuksystrar. Väldigt snyggt filmad och allt är regisserad av Joanna Vymeris. Nick själv är med som producent och klippare förutom artist i videon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011