Svenska Bjorn Rydhog fortsätter att imponera starkt med sin melodiska indie-pop. I nya singeln I Don’t Wanna Be Alone utforskar artisten en mer elektroniskt driven produktion som flirtar med både retro-sound och samtida musik. En perfekt bladning av nostalgi och framtid som skapar en atmosfärisk och tidlös låt. 

DOLBY ATMOS

Artisten berättar om singeln: 

”Singeln I Don’t Wanna Be Alone visar en elektronisk riktning som jag för närvarande utforskar. Spåren på låten spelades in separat i olika hemmastudios. Jag antar att skapandet, liksom temat för låten, speglar de avlägsna och ensamma men också kreativa tider vi för närvarande lever i.”

Det har nu gått två år sedan Bjorn Rydhog debuterade med sin EP There’s a Light in Everything. Där satte han tonen för sin feel-good inspirerade indie-pop / folk och som multiinstrumentalist, låtskrivare och artist ämnar han att skapa upplyftande låtar som kan agera soundtracket till både dagar och nätter. 

Denna Malmö-baserade artist ger oss nu alltså oss singeln I Don’t Wanna Be Alone och det känns både intressant och spännande att se artisten utforska sitt sound på detta sätt. Vi önskar all lycka till och hoppas på mer musik i den här riktningen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011