Svenska Bjorn Rydhog fortsätter att imponera starkt med sin melodiska indie-pop. I nya singeln I Don’t Wanna Be Alone utforskar artisten en mer elektroniskt driven produktion som flirtar med både retro-sound och samtida musik. En perfekt bladning av nostalgi och framtid som skapar en atmosfärisk och tidlös låt. 

Artisten berättar om singeln: 

”Singeln I Don’t Wanna Be Alone visar en elektronisk riktning som jag för närvarande utforskar. Spåren på låten spelades in separat i olika hemmastudios. Jag antar att skapandet, liksom temat för låten, speglar de avlägsna och ensamma men också kreativa tider vi för närvarande lever i.”

Det har nu gått två år sedan Bjorn Rydhog debuterade med sin EP There’s a Light in Everything. Där satte han tonen för sin feel-good inspirerade indie-pop / folk och som multiinstrumentalist, låtskrivare och artist ämnar han att skapa upplyftande låtar som kan agera soundtracket till både dagar och nätter. 

Denna Malmö-baserade artist ger oss nu alltså oss singeln I Don’t Wanna Be Alone och det känns både intressant och spännande att se artisten utforska sitt sound på detta sätt. Vi önskar all lycka till och hoppas på mer musik i den här riktningen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply