Malmö-bördige Bjorn Rydhog är här aktuell med singeln Let’s not get old. Här blir produktionen mer synthbaserad, vilket jag självklart uppskattade massa. Det är medryckande, funkigt och som grädde på moset får vi som sagt glittrande synthar för att skapa den där härliga 80-talskänslan i låten.

DOLBY ATMOS

Let’s not get old är första smakprovet från Björns kommande EP New Day Coming som släpps i November och som är skapad tillsammans med producenten Johan Sigerud.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Singeln Let’s not get old och den kommande EP:n har en dansant och hoppfull känsla. Den här gången går låtarna ännu djupare och försöker uttrycka skönheten och kärleken som finns runt omkring oss. Musik som är perfekt att lyssna till ensam under en stjärnklar himmel, men som också går att dansa till under de kommande varma och svettiga efterpandemiska festkvällarna. En musikalisk följeslagare som guidar oss över mörka vatten.” 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011