Malmö-bördige Bjorn Rydhog är här aktuell med singeln Let’s not get old. Här blir produktionen mer synthbaserad, vilket jag självklart uppskattade massa. Det är medryckande, funkigt och som grädde på moset får vi som sagt glittrande synthar för att skapa den där härliga 80-talskänslan i låten.

Let’s not get old är första smakprovet från Björns kommande EP New Day Coming som släpps i November och som är skapad tillsammans med producenten Johan Sigerud.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Singeln Let’s not get old och den kommande EP:n har en dansant och hoppfull känsla. Den här gången går låtarna ännu djupare och försöker uttrycka skönheten och kärleken som finns runt omkring oss. Musik som är perfekt att lyssna till ensam under en stjärnklar himmel, men som också går att dansa till under de kommande varma och svettiga efterpandemiska festkvällarna. En musikalisk följeslagare som guidar oss över mörka vatten.” 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply