Den brittiska popduon T.I.G.Y. är just nu aktuella med EP:n Sunny Dog Days. Detta är duons första EP efter att ha släppt en knippe singlar sedan debuten Only way to let the light in i fjol, där de flesta av singlarna nu hamnat på EP:n.

Popmuzik Podcast

Tillsammans med EP:n släpper de även When you’ve had enough som fokussingel. En drömliknande poplåt med skönt svävande känsla och melodi som handlar om att lära sig älska en person på det viset de behöver bli älskade på. Att se någon nära dig kämpa sig igenom livet och att bara finnas där för dem när de inte har mer att ge. Väldigt fint budskap och som sagt väldigt fin låt.

Du kan njuta av låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011