Den brittiska popduon T.I.G.Y. är just nu aktuella med EP:n Sunny Dog Days. Detta är duons första EP efter att ha släppt en knippe singlar sedan debuten Only way to let the light in i fjol, där de flesta av singlarna nu hamnat på EP:n.

Nordiska Favoriter

Tillsammans med EP:n släpper de även When you’ve had enough som fokussingel. En drömliknande poplåt med skönt svävande känsla och melodi som handlar om att lära sig älska en person på det viset de behöver bli älskade på. Att se någon nära dig kämpa sig igenom livet och att bara finnas där för dem när de inte har mer att ge. Väldigt fint budskap och som sagt väldigt fin låt.

Du kan njuta av låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.