Ibland vill man inte lyssna på ens föräldrar. De tror att de vet bäst och man vill ju mest bara leva sitt liv. Det är just det som She’s right handlar om. Där India Thieriot först känner att mammans oro för att hon festar för mycket är obefogad, men tillslut förstå hon att det kanske ligger något i det.

Favoriter Apple Music

Med låten vill sångerskan berätta att hon äntligen erkänt för sig själv att det mamman sagt varit sant. Efter att helt enkelt förnekat det hela för sig själv.
Resultatet är en stark poplåt med skönt svävande arrangemang och behaglig melodi. Helt enkelt en låt som fastnar och lockar till att klicka på repeat-knappen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011