Ibland vill man inte lyssna på ens föräldrar. De tror att de vet bäst och man vill ju mest bara leva sitt liv. Det är just det som She’s right handlar om. Där India Thieriot först känner att mammans oro för att hon festar för mycket är obefogad, men tillslut förstå hon att det kanske ligger något i det.

Popmuzik Popcast

Med låten vill sångerskan berätta att hon äntligen erkänt för sig själv att det mamman sagt varit sant. Efter att helt enkelt förnekat det hela för sig själv.
Resultatet är en stark poplåt med skönt svävande arrangemang och behaglig melodi. Helt enkelt en låt som fastnar och lockar till att klicka på repeat-knappen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.