Den brittiska sångerskan Rachel White är tillbaka här i bloggen. Senast du kunde höra henne här var med pianoballaden You don’t want me anymore, som släpptes i början av året.
Nu är det dock mer upptempo när Rachel ger oss den upplyftande singeln No label. Låten handlar om att vara i ett situationship. Ett lite obekräftat förhållande där man är lite mer än friends with benefits och det finns absolut känslor, men man är inte helt inne på att sätta en etikett på det. Vilket i Rachels fall på låten är lite frustrerande.

Apple Music Svensk Pop

Härlig poplåt är det dock. Medryckande produktion och medryckande arrangemang. En bra sommarpoplåt skulle man kunna säga. Låten är också första av tre nya låtar med sångerskan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.