Den brittiska sångerskan Rachel White är tillbaka här i bloggen. Senast du kunde höra henne här var med pianoballaden You don’t want me anymore, som släpptes i början av året.
Nu är det dock mer upptempo när Rachel ger oss den upplyftande singeln No label. Låten handlar om att vara i ett situationship. Ett lite obekräftat förhållande där man är lite mer än friends with benefits och det finns absolut känslor, men man är inte helt inne på att sätta en etikett på det. Vilket i Rachels fall på låten är lite frustrerande.

Följ på Apple Music

Härlig poplåt är det dock. Medryckande produktion och medryckande arrangemang. En bra sommarpoplåt skulle man kunna säga. Låten är också första av tre nya låtar med sångerskan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011