Den brittiska sångerskan Rachel White är tillbaka här i bloggen. Senast du kunde höra henne här var med pianoballaden You don’t want me anymore, som släpptes i början av året.
Nu är det dock mer upptempo när Rachel ger oss den upplyftande singeln No label. Låten handlar om att vara i ett situationship. Ett lite obekräftat förhållande där man är lite mer än friends with benefits och det finns absolut känslor, men man är inte helt inne på att sätta en etikett på det. Vilket i Rachels fall på låten är lite frustrerande.

Svensk Pop

Härlig poplåt är det dock. Medryckande produktion och medryckande arrangemang. En bra sommarpoplåt skulle man kunna säga. Låten är också första av tre nya låtar med sångerskan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.