Andra singeln från femte plattan Being Funny In A Foreign Language heter Happiness och jag vill inte göra annat än dra på smilbanden och röra på fötterna. Funken är oemotståndlig och rytmen pulserande disco. Att vi därtill får saxofoner gör att lyssningen blir helt och hållet fulländad. 

Svensk Pop Apple Music

Spåret Happiness följer upp låten Part of the band som även den var lysande, men presenterade en helt annan ljudbild. Inte mig emot att detta hyllade band nu övergår till lekfull pop med en snygg retro-känsla. Extra kul är att singeln släpps som med två versioner en Dance Floor Edit, som är något kortare och en ”vanlig” som sträcker sig strax över fem minuter. 

Det är med spänning vi förbereder oss inför albumsläpp! Men tills dess släpper vi loss och välkoma The 1975 in i helg-feelingen eller varför inte på dansgolvet. Tillhörande nostalgiska musikvideo ser ni här i bloggen och killarna har verkligen inte sparat på krutet när de grävt i arkiven efter tidsenliga outfits.

Här kan du se en intervju med Matt Healy tillsammans med Zane Lowe för Apple Music.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011