Andra singeln från femte plattan Being Funny In A Foreign Language heter Happiness och jag vill inte göra annat än dra på smilbanden och röra på fötterna. Funken är oemotståndlig och rytmen pulserande disco. Att vi därtill får saxofoner gör att lyssningen blir helt och hållet fulländad. 

Popmuzik Popcast

Spåret Happiness följer upp låten Part of the band som även den var lysande, men presenterade en helt annan ljudbild. Inte mig emot att detta hyllade band nu övergår till lekfull pop med en snygg retro-känsla. Extra kul är att singeln släpps som med två versioner en Dance Floor Edit, som är något kortare och en ”vanlig” som sträcker sig strax över fem minuter. 

Det är med spänning vi förbereder oss inför albumsläpp! Men tills dess släpper vi loss och välkoma The 1975 in i helg-feelingen eller varför inte på dansgolvet. Tillhörande nostalgiska musikvideo ser ni här i bloggen och killarna har verkligen inte sparat på krutet när de grävt i arkiven efter tidsenliga outfits.

Här kan du se en intervju med Matt Healy tillsammans med Zane Lowe för Apple Music.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.