Efter framgångarna med sin debut EP $hiny Things är Dasha tillbaka med ny musik.
På sina kommande släpp har hon inspirerats av starka kvinnor runtom henne. Mer specifikt pionjärer som orädda kastat sig ut i samhället redo att stå upp för sina åsikter. Utifrån dessa inspirationskällor är sångaren nu redo att dela med sig av en mer optimistisk, levande och rå sida av sitt artisteri. Först ut i en rad av singlar är den rock-inspirerade Dramatic.

Nordiska Favoriter

Här hör vi henne skildra historien om ett infekterat uppbrott och utan ursäkter skrika ut sin frustration över otrohet. Detta till ljudet av live-trummor, elgitarrer och en stark melodi.

”Förra året gjorde jag slut med mitt ex på face time efter att han tagit tillbaka med sin förra. Detta efter att ha sagt till mig att inte berätta för om oss till någon. Han var min första kärlek, tyvärr. Men under hösten kom jag äntligen till sans. Jag blev förbannad på honom och skrek på honom för allt. Kanske var jag dramatisk så mina damer och herrar självklart skrev jag en låt om det.”

DASHA
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011