Efter framgångarna med sin debut EP $hiny Things är Dasha tillbaka med ny musik.
På sina kommande släpp har hon inspirerats av starka kvinnor runtom henne. Mer specifikt pionjärer som orädda kastat sig ut i samhället redo att stå upp för sina åsikter. Utifrån dessa inspirationskällor är sångaren nu redo att dela med sig av en mer optimistisk, levande och rå sida av sitt artisteri. Först ut i en rad av singlar är den rock-inspirerade Dramatic.

Apple Music

Här hör vi henne skildra historien om ett infekterat uppbrott och utan ursäkter skrika ut sin frustration över otrohet. Detta till ljudet av live-trummor, elgitarrer och en stark melodi.

”Förra året gjorde jag slut med mitt ex på face time efter att han tagit tillbaka med sin förra. Detta efter att ha sagt till mig att inte berätta för om oss till någon. Han var min första kärlek, tyvärr. Men under hösten kom jag äntligen till sans. Jag blev förbannad på honom och skrek på honom för allt. Kanske var jag dramatisk så mina damer och herrar självklart skrev jag en låt om det.”

DASHA
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.