Med det ambitiösa projektet Ravage släpper den tyska artisten Mogli ett album tillsammans med en långfilm med samma namn. Med filmen och musiken vill artisten berätta sin historia om att lämna ett destruktivt förhållande, samt samhälleliga frågor. Filmen i sig visar ett dystopiskt samhälle, likt det i Orwells 1984 och är skapad av sångerskan (som även spelar huvudrollen i filmen) tillsammans med Florian Peters.

Nordiska Favoriter

Sångerskan berättar:

”Jag bröt ut ur ett destruktivt förhållande och flyttade till Berlin. Följaktligen var jag helt på egen hand och försökte ta reda på vem jag var medan jag kämpade mot depression. Jag engagerade mig passionerat i att turnera och arbeta, vilket oundvikligen ledde till utbrändhet. Att skriva det här albumet blev min katarsis, jag kunde möta mina rädslor. Att vara modig nog att göra dig själv sårbar läker dig och ger dig lycka.”

Det är absolut ett imponerande och ambitiöst projekt Mogli tagit sig an och verkligen en fängslande film där musiken spelas som ett soundtrack över hela handlingen.
Så om du uppskattar välgjorda temaplattor som bjuder på en tydlig helhet både audiellt som visuellt, så kommer Ravage blir en upplevelse för dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011