Brittiska Rachel White startar året starkt med en vackert skör pianoballad. På You don’t want me anymore berör hon djupt när hon skildrar kampen om att svika någon eller att inte må bra i en kärleksrelation.

Favoriter Apple Music

”Jag skulle älska att mina lyssnare tar vilket intryck de vill från min musik och hoppas att de vet att de inte är ensamma med hur de känner. Kärlek är fantastisk, men det kan vara svårt. Det viktigaste att ta med sig är att du alltid lär dig något så litar på att du kommer fortsätta växa och utvecklas framåt.”

Rachel White

Produktionen inleds relativt stillsamt för att sedan långsamt presentera subtilt galloperande pukor och elgitarr. Allteftersom växer sig ljudbilden större och de stora känslorna matchas med lika stora målande penseldrag av produktion. 

Under det senaste året har Rachel visat ett dynamiskt artisteri och gett ut skickligt konstruerade poplåtar med minnesvärda melodier. Den här lovande nykomlingen redan fått stöd från BBC Introducing Scotland och hoppas kunna uppmuntra lyssnare att bli inspirerade och lära av vad livet ger dem. Ni hör nya You don’t want me anymore här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.