Brittiska Rachel White startar året starkt med en vackert skör pianoballad. På You don’t want me anymore berör hon djupt när hon skildrar kampen om att svika någon eller att inte må bra i en kärleksrelation.

”Jag skulle älska att mina lyssnare tar vilket intryck de vill från min musik och hoppas att de vet att de inte är ensamma med hur de känner. Kärlek är fantastisk, men det kan vara svårt. Det viktigaste att ta med sig är att du alltid lär dig något så litar på att du kommer fortsätta växa och utvecklas framåt.”

Rachel White

Produktionen inleds relativt stillsamt för att sedan långsamt presentera subtilt galloperande pukor och elgitarr. Allteftersom växer sig ljudbilden större och de stora känslorna matchas med lika stora målande penseldrag av produktion. 

Under det senaste året har Rachel visat ett dynamiskt artisteri och gett ut skickligt konstruerade poplåtar med minnesvärda melodier. Den här lovande nykomlingen redan fått stöd från BBC Introducing Scotland och hoppas kunna uppmuntra lyssnare att bli inspirerade och lära av vad livet ger dem. Ni hör nya You don’t want me anymore här! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.