Svallande syntar och stark rytm utgör grunden i amerikanska Honestlys nya singel Night Life.  Driven av elektronisk produktion är den aktuella låten ett snyggt exempel på hur danspops med EDM touch ska göras på rätt sätt. Texten talar om eskapism från de fyra väggar som utgör ens sovrum. Platsen där Night Life utspelar sig är på en fullsatt nattklubb något som i låten erbjuder huvudpersonen tröst i sorg och depression. 

DOLBY ATMOS

Inspirerad av dansmusik i kombination med indiepop är den här låten en sann återspegling av vårt förhållande till nattlivet. Vi älskar housemusik och är glada över att kunna ta inflytande från olika genrer samtidigt som vi konfronterar våra känslor och delar våra gemensamma erfarenheter.

Honestly

Gillar ni gruppen NOTD? Då kommer ni älska Honestly. Med en refräng som sätter sig omedelbart är detta helt klart en låt som kommer ta dem långt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011