Dags för glittrande synthpop här i bloggen igen. Det är den danske artisten Lucca Leeloo som ger oss Say Goodbye. Låten är ett samarbete med Pierre Pascual och är tagen från artistens kommande album Prosperous som släpps senare i år.

Jag tyckte ju detta var riktigt nice. Men det är ju lätt att bli lycklig av glittrande synthar och franska prator. Som grädde på moset släpps även en knippe remixar på låten lite senare i vår.
Vad ska man då säga hejdå till? Enligt Lucca Leeloo är det saker som trycker ner dig och istället säga hej till frihet och drömmar. Underbart!

Det är alltid kul med remixar på låtar också. Speciellt när det blir härliga elektroremixar.
Det är precis det som vi får här när Say Goodbye remixas av Shubostar, Phunkadelica, SNS Sensation och Endrik Schroeder.

Remixsamlingen ger oss något för alla, skulle man kunna säga. Allt från den härliga kosmiska discoversionen signerad Shubostar. Dub-versionen som SNS Sensation skapat. En version som lika gärna kunde ha varit en 12″ maxi på en låt av Pet Shop Boys någon gång på 80-talet. De härligt pulserande elektromixarna av Endrik Schroeder och Phunkadelica kommer inte göra någon besviken villa jag lova.
Så kolla in den här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.