Dags för glittrande synthpop här i bloggen igen. Det är den danske artisten Lucca Leeloo som ger oss Say Goodbye. Låten är ett samarbete med Pierre Pascual och är tagen från artistens kommande album Prosperous som släpps senare i år.

Apple Music

Jag tyckte ju detta var riktigt nice. Men det är ju lätt att bli lycklig av glittrande synthar och franska prator. Som grädde på moset släpps även en knippe remixar på låten lite senare i vår.
Vad ska man då säga hejdå till? Enligt Lucca Leeloo är det saker som trycker ner dig och istället säga hej till frihet och drömmar. Underbart!

Det är alltid kul med remixar på låtar också. Speciellt när det blir härliga elektroremixar.
Det är precis det som vi får här när Say Goodbye remixas av Shubostar, Phunkadelica, SNS Sensation och Endrik Schroeder.

Remixsamlingen ger oss något för alla, skulle man kunna säga. Allt från den härliga kosmiska discoversionen signerad Shubostar. Dub-versionen som SNS Sensation skapat. En version som lika gärna kunde ha varit en 12″ maxi på en låt av Pet Shop Boys någon gång på 80-talet. De härligt pulserande elektromixarna av Endrik Schroeder och Phunkadelica kommer inte göra någon besviken villa jag lova.
Så kolla in den här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.