Dags för glittrande synthpop här i bloggen igen. Det är den danske artisten Lucca Leeloo som ger oss Say Goodbye. Låten är ett samarbete med Pierre Pascual och är tagen från artistens kommande album Prosperous som släpps senare i år.

Svensk Pop Apple Music

Jag tyckte ju detta var riktigt nice. Men det är ju lätt att bli lycklig av glittrande synthar och franska prator. Som grädde på moset släpps även en knippe remixar på låten lite senare i vår.
Vad ska man då säga hejdå till? Enligt Lucca Leeloo är det saker som trycker ner dig och istället säga hej till frihet och drömmar. Underbart!

Det är alltid kul med remixar på låtar också. Speciellt när det blir härliga elektroremixar.
Det är precis det som vi får här när Say Goodbye remixas av Shubostar, Phunkadelica, SNS Sensation och Endrik Schroeder.

Remixsamlingen ger oss något för alla, skulle man kunna säga. Allt från den härliga kosmiska discoversionen signerad Shubostar. Dub-versionen som SNS Sensation skapat. En version som lika gärna kunde ha varit en 12″ maxi på en låt av Pet Shop Boys någon gång på 80-talet. De härligt pulserande elektromixarna av Endrik Schroeder och Phunkadelica kommer inte göra någon besviken villa jag lova.
Så kolla in den här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011