5 Seconds of Summer meddelade i veckan att de släpper albumet 5SOS5 den 23:e September. Ett album som redan givit oss låtarna Complete mess och Take my hand. Nu får vi tredje singeln från albumet i form av Me myself & I. En låt som handlar om inställningen att ensam är stark och man inte behöver någon annan vid sin sida. Men också hur den inställningen tillslut knuffar bort det viktiga i ens liv.

Popmuzik Lover Patreon

Luke Hemmings i bandet berättar:

Me myself & I är en riktigt spännande låt för oss att ha på skivan som vi har ägnat de senaste två åren till. Vi är alla stora fans av Jon Bellion och när han skickade idén till oss fastnade vi för den direkt. Så mycket av det vi hade skrivit textmässigt var extremt introspektivt och den här låten passade som en pusselbit med resten av albumet. Det slutade med att vi gjorde klart den tillsammans med Jon, Jason, Pete och Mick.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011