Den 24:e Mars släpper Ellie Goulding sitt femte album Higher Than Heaven.
Efter singlarna Easy lover, All by myself och Let it die är det nu dags för singeln Like a saviour som släpps tillsammans med en musikvideo.
Här får vi dramatisk elektropop med härligt driv och en skön retrokänsla över sig. Det är definitivt en doft av The Weeknd över produktionen, vilket jag älskar. Med tanke på de låtar som Ellie släppt från albumet än så länge, så är i alla fall mina förväntningar skyhöga just nu.

Dolby Atmos

Videon till Like a saviour är regisserad av Joe Connor och framförandet är koreograferat av Daniel Alwell.

Följ Ellie Goulding på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.