Landon Conrath är en artist från Minneapolis som du bland annat hört i bloggen när han släppte singeln 2AM i fjol. Nu är han aktuell med den medryckande poplåten Boulevards som färgats av akter som Bad Suns och The 1975. Resultatet är en riktigt skön bilkörarlåt med bra puls och driv skulle jag säga, samtidigt som den har den där varma retrokänslan som jag så mycket älskar.

Svensk Pop Apple Music

Om låten berättar Landon för bloggen:

”Jag skrev den här låten på en resa till Nashville när jag började dejta min flickvän. Jag hade lekt med tanken på att flytta dit i flera år, och min flickvän började precis börjat bearbeta tanken att hon dejtade en musiker som hade en framtid som var lite överallt. Jag hade ingen aning om var jag ville vara i livet och den här låten var ett av mina sätt att förmedla den känslan. Bara tanken att vi bestämde oss för att vara där för varandra och att vi var öppna för framtiden, men det bar fortfarande en viss känslomässig plåga.”

Sparka igång låten här nedan och upplev Boulevards tillsammans med Landon.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011