Landon Conrath är en artist från Minneapolis som du bland annat hört i bloggen när han släppte singeln 2AM i fjol. Nu är han aktuell med den medryckande poplåten Boulevards som färgats av akter som Bad Suns och The 1975. Resultatet är en riktigt skön bilkörarlåt med bra puls och driv skulle jag säga, samtidigt som den har den där varma retrokänslan som jag så mycket älskar.

Om låten berättar Landon för bloggen:

”Jag skrev den här låten på en resa till Nashville när jag började dejta min flickvän. Jag hade lekt med tanken på att flytta dit i flera år, och min flickvän började precis börjat bearbeta tanken att hon dejtade en musiker som hade en framtid som var lite överallt. Jag hade ingen aning om var jag ville vara i livet och den här låten var ett av mina sätt att förmedla den känslan. Bara tanken att vi bestämde oss för att vara där för varandra och att vi var öppna för framtiden, men det bar fortfarande en viss känslomässig plåga.”

Sparka igång låten här nedan och upplev Boulevards tillsammans med Landon.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.