Landon Conrath är en artist från Minneapolis som du bland annat hört i bloggen när han släppte singeln 2AM i fjol. Nu är han aktuell med den medryckande poplåten Boulevards som färgats av akter som Bad Suns och The 1975. Resultatet är en riktigt skön bilkörarlåt med bra puls och driv skulle jag säga, samtidigt som den har den där varma retrokänslan som jag så mycket älskar.

Apple Music

Om låten berättar Landon för bloggen:

”Jag skrev den här låten på en resa till Nashville när jag började dejta min flickvän. Jag hade lekt med tanken på att flytta dit i flera år, och min flickvän började precis börjat bearbeta tanken att hon dejtade en musiker som hade en framtid som var lite överallt. Jag hade ingen aning om var jag ville vara i livet och den här låten var ett av mina sätt att förmedla den känslan. Bara tanken att vi bestämde oss för att vara där för varandra och att vi var öppna för framtiden, men det bar fortfarande en viss känslomässig plåga.”

Sparka igång låten här nedan och upplev Boulevards tillsammans med Landon.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.