Den österrikiska artisten KØLEEN är tillbaka med ny musik. Nya singeln heter Cold water och handlar om att hitta hopp i svåra situationer och att helt enkelt tro på sig själv.

Popmuzik Popcast

Artisten utvecklar för bloggen:

”När livet kastar dig i kallt vatten kan du bestämma dig för att hoppa på egen hand och dyka tills du nuddar marken. Det här är en låt för att motivera dig själv att leva! Du kan göra vad som helst i livet – bara tro på dig själv och ge aldrig upp!”

Resultatet är en medryckande poplåt med varm produktion som har den där känslan av retropop som ändå är väldigt populärt just ju. Samtidigt som sångerskan har en riktigt bra röst. Så det blir en perfekt poplåt att peppa sig själv med.

Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.