Catchy indiepop är vad vi bjuds på när 22-åriga Landon Conrath släpper singeln 2AM. Låten inleds med riffiga gitarrer och till min förvåning en snöstorm i slutet av oktober. Här hör vi en organisk produktion med läckra gitarrslingor och melodier. Samt en text om att få känslor för någon som man egentligen inte vill ha. Men då just känslor är så vitt spridda kan vi aldrig råda över hur mycket en person förblir i vårt sinne.

Apple Music Svensk Pop

”Den upplyftande stämningen i låten i kombination med texten var alltid något jag ville göra i en av mina låtar”

Landon Conrath

Med en önskan att skapa musik som folk kan känna igen sig i och lyssna på om och om igen lyckas Landon faktiskt väldigt bra. Det känns lättsamt men ändå innerligt och ärligt.

I musiken finner han även utlopp för att brottas med sin osäkerhet och har genom den hittat ett sätt att vara trogen mot sig själv. Sedan förra årets debut har Conraths distinkta indiepop blivit en Spotify-sensation som landat på en rad inflytelserika spellistor. Med andra ord ett namn att hålla ögonen på!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.