Catchy indiepop är vad vi bjuds på när 22-åriga Landon Conrath släpper singeln 2AM. Låten inleds med riffiga gitarrer och till min förvåning en snöstorm i slutet av oktober. Här hör vi en organisk produktion med läckra gitarrslingor och melodier. Samt en text om att få känslor för någon som man egentligen inte vill ha. Men då just känslor är så vitt spridda kan vi aldrig råda över hur mycket en person förblir i vårt sinne.

DOLBY ATMOS

”Den upplyftande stämningen i låten i kombination med texten var alltid något jag ville göra i en av mina låtar”

Landon Conrath

Med en önskan att skapa musik som folk kan känna igen sig i och lyssna på om och om igen lyckas Landon faktiskt väldigt bra. Det känns lättsamt men ändå innerligt och ärligt.

I musiken finner han även utlopp för att brottas med sin osäkerhet och har genom den hittat ett sätt att vara trogen mot sig själv. Sedan förra årets debut har Conraths distinkta indiepop blivit en Spotify-sensation som landat på en rad inflytelserika spellistor. Med andra ord ett namn att hålla ögonen på!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011