På senaste år har Conan Gray blivit en av mina favoritartister. Jag älskade artistens debutalbum Kid Crow från 2020, men jag måste nog säga att låtarna han släppt efter den har tagit honom ett stort steg upp på skalan. Senaste singeln Memories är inget undantag.

Favoriter Apple Music

Med en tydlig 70-talsstil som lutar mycket åt Queen sjunger Conan dramatiskt om ett ex som han inte längre vill minnas men som dyker upp i hans liv och gör det svårare för honom för att gå vidare. Det är härligt dramatiskt och så stora och yviga känslor att man inte blir annat än lycklig. Sedan blir det ju extra mycket av allt med just arrangemanget.

I videon spelar Conan ut sina känslor i sin lägenhet tillsammans med hunden han även sjunger om i låten. Musikvideon är regisserad av Taylor Cohen och du ser resultatet här nedan.

Här kan du även se en kort bakomfilm om inspelningen av musikvideon.
Sådant är ju alltid kul att kolla in.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.