På senaste år har Conan Gray blivit en av mina favoritartister. Jag älskade artistens debutalbum Kid Crow från 2020, men jag måste nog säga att låtarna han släppt efter den har tagit honom ett stort steg upp på skalan. Senaste singeln Memories är inget undantag.

Popmuzik Lover Patreon

Med en tydlig 70-talsstil som lutar mycket åt Queen sjunger Conan dramatiskt om ett ex som han inte längre vill minnas men som dyker upp i hans liv och gör det svårare för honom för att gå vidare. Det är härligt dramatiskt och så stora och yviga känslor att man inte blir annat än lycklig. Sedan blir det ju extra mycket av allt med just arrangemanget.

I videon spelar Conan ut sina känslor i sin lägenhet tillsammans med hunden han även sjunger om i låten. Musikvideon är regisserad av Taylor Cohen och du ser resultatet här nedan.

Här kan du även se en kort bakomfilm om inspelningen av musikvideon.
Sådant är ju alltid kul att kolla in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011