Då är påsken snart över för i år och med det blev veckans Popfavoriter försenad med en dag – hoppas ni inte gråtit för mycket över att vi förstörde den riktiga söndagen. Men det är ju fortfarande långhelg, så nästan som inget hänt.

DOLBY ATMOS

Här listar i alla fall Johan och Sebastian fem låtar var som de uppskattat extra mycket under veckan.

Johans Popfavoriter

Conan Gray – Memories

Med en ljuvlig doft av 70-tal släpper Conan Gray den lysande singeln Memories, där han är helt förstörd efter ett uppbrott med sitt ex. Det är härligt dramatiskt och sjukt snyggt arrangerat måste jag säga. Conan har på senaste året gått och blivit en av mina absoluta favoritpopartister och han gör mig definitivt inte besviken med denna singel heller.

LEIO – Close enough

Den brittiska sångerskan LEIO skapar gåshud på nya singeln Close enough. Det är starkt, dramatiskt och LEIOs röst är liksom helt magisk. Inget du bör missa, säger jag.

Maxine – Only us

Med en snygg uppbyggnad som exploderar i pulserande pop ställer sig Maxine sig givet i våra spellistor med singeln Only us. Perfekt mix mellan puls och vemod, som jag alltid går igång på.

Benjamin Ingrosso – Queens 

Benjamin Ingrosso bevisar att han är en av de största artisterna vi har i landet just nu. På nya singeln Queens hyllar han kvinnan och hur de gjorde honom strakare som person.  Kan verkligen se hur denna kommer användas i varje intro av RuPaul’s Drag Race Sweden.

MØ + Rebecca Black – New Moon

Genialt ändå av att bjuda in Rebecca Black på nyreleasen av singeln New Moon från senaste albumet Motordrome. En redan bra låt blev liksom lite bättre.

Sebastians Popfavoriter

Benjamin Ingrosso – Queens 

Ingrosso går från klarhet till klarhet och nya dubbelsingeln Queens presenterar en ny nivå till artistens låtskatt. Det här är utan tvekan en av veckans bästa singlar. 

Swedish House Mafia + A$AP Rocky – Frankenstein 

Om inte det här är låten som rivs av på varenda fest i världen den här sommaren så vet jag inte vad. Här får vi nog hitta på ett annat ord för maxat för den här låten är totalt kaos på helt rätt sätt. 

Gavin DeGraw – Face The River 

Det finns ingen röst som präglat min barndom så mycket som DeGrawsChariot var min första låt-kärlek och det är ingen som kan ge min lika mycket rysningar som denna singer-songwriter. Nästan 19 år senare och rösten är lika stark och rörande. 

Lodet – My Bonnie 

När det kommer till indie har jag ibland svårt att ta till mig det. Men gjort på rätt sätt kan genren vara en fantastisk upplevelse. Det är just det där att något måste gripa tag i en och jisses vad Lodet griper tag i mig på singeln My Bonnie. 

Alfie Templeman – Colour Me Blue 

Brittiska Alfie har varit återkommande i bloggen och det är absolut ingen slump. Charmig och välskriven indiepop är helt klart något som uppskattas. Upplyftande rytmer och ett budskap om att det är okej att vara nere resonerar väl med mig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011