Med en varm och luftig produktion släpper Alta Falls singeln Trust me. Låten i sig följer upp EP:n The Fire från i fjol och ger oss härligt synthig retropop som verkligen känns som hämtad från 80-talet. Kändes lite som en perfekt sommarlåt, eller vad säger du?

Svensk Pop Apple Music

Texten i låten inspirerades av en resa till finalen i Australian Football League 2017.
Sångaren Nathanael i duon berättar:

”Mitt team, Adelaide Crows, var i sin första stora final efter nästan 20 år, och mina förhoppningar var höga för att uppnå en barndomsdröm om att se dem vinna en flagga.
Tyvärr blev det inte så. Och även om det var ett hjärtskärande resultat finns det fortfarande gott om fina minnen, bland annat när jag tittade på The Killers-konserten efter matchen tillsammans med den andra halvan av Alta Falls, Matt.”

Just nu jobbar Alta Falls på sin nästa EP, så det kommer definitivt mer musik med duon framöver.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011