Med en varm och luftig produktion släpper Alta Falls singeln Trust me. Låten i sig följer upp EP:n The Fire från i fjol och ger oss härligt synthig retropop som verkligen känns som hämtad från 80-talet. Kändes lite som en perfekt sommarlåt, eller vad säger du?

Apple Music Svensk Pop

Texten i låten inspirerades av en resa till finalen i Australian Football League 2017.
Sångaren Nathanael i duon berättar:

”Mitt team, Adelaide Crows, var i sin första stora final efter nästan 20 år, och mina förhoppningar var höga för att uppnå en barndomsdröm om att se dem vinna en flagga.
Tyvärr blev det inte så. Och även om det var ett hjärtskärande resultat finns det fortfarande gott om fina minnen, bland annat när jag tittade på The Killers-konserten efter matchen tillsammans med den andra halvan av Alta Falls, Matt.”

Just nu jobbar Alta Falls på sin nästa EP, så det kommer definitivt mer musik med duon framöver.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.