Den Los Angeles-baserade sångerskan Grace Kay är här aktuell med singeln Overgrown. En vemodig poplåt som handlar om när två vänner växer isär. Allt producerat till en behaglig rytmisk poplåt som lyfter fram sångerskans röst.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar sångerskan för bloggen.

”Att falla ur en vänskap kan vara mer hjärtskärande än att avsluta ett romantiskt förhållande. Men till skillnad från olika ex som jag aldrig vill tänka på igen, kommer jag alltid att känna en djup känsla av kärlek till gamla vänner. Overgrown handlar om den där bitterljuvheten som alltid kommer att förfölja mitt hjärta.”

På singeln Overgrown har Grace Key jobbat tillsammans med producenten Jynjo, eller Austin Foley som är det riktiga namnet. Du hör det avskalade och vackra resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011