Du har ju hört honom i bloggen sedan starten på hans karriär och för några veckor sedan intervjuade jag honom i bloggen. Nu är det dags för Grant Knoche att komma ut stort och brett som representant för Texas i American Song Contest med låten Mr. Independent. En låt där artisten sjunger om att ensam är stark och ingen idé att vänta på att saker ska hända eller att behöva ta bort alla tomma löften folk kommer med.

POPMUZIK LOVER 2

Grant berättar för bloggen:

”Jag har fått nej och avvisats så många gånger under hela min karriär och jag kom till den punkt där jag lärde mig att jag inte kan lita på eller vänta på att någon annan ska hjälpa till att förverkliga mina drömmar. Jag måste vara stark, oberoende, självsäker och få allt jag vill att hända! Texas är en så stark och oberoende stat och jag känner att den här låten representerar den på ett så kraftfullt sätt!”

Du ser Grant läckra framträdande av låten under ASC i videon här nedan. Ett framträdande som gav honom en fjärdeplats av juryn, men han sedan TV-tittarnas röster kvar som kan ge honom en plats i semifinalen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011