Du har ju hört honom i bloggen sedan starten på hans karriär och för några veckor sedan intervjuade jag honom i bloggen. Nu är det dags för Grant Knoche att komma ut stort och brett som representant för Texas i American Song Contest med låten Mr. Independent. En låt där artisten sjunger om att ensam är stark och ingen idé att vänta på att saker ska hända eller att behöva ta bort alla tomma löften folk kommer med.

Grant berättar för bloggen:

”Jag har fått nej och avvisats så många gånger under hela min karriär och jag kom till den punkt där jag lärde mig att jag inte kan lita på eller vänta på att någon annan ska hjälpa till att förverkliga mina drömmar. Jag måste vara stark, oberoende, självsäker och få allt jag vill att hända! Texas är en så stark och oberoende stat och jag känner att den här låten representerar den på ett så kraftfullt sätt!”

Du ser Grant läckra framträdande av låten under ASC i videon här nedan. Ett framträdande som gav honom en fjärdeplats av juryn, men han sedan TV-tittarnas röster kvar som kan ge honom en plats i semifinalen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.