Du har ju hört honom i bloggen sedan starten på hans karriär och för några veckor sedan intervjuade jag honom i bloggen. Nu är det dags för Grant Knoche att komma ut stort och brett som representant för Texas i American Song Contest med låten Mr. Independent. En låt där artisten sjunger om att ensam är stark och ingen idé att vänta på att saker ska hända eller att behöva ta bort alla tomma löften folk kommer med.

Apple Music

Grant berättar för bloggen:

”Jag har fått nej och avvisats så många gånger under hela min karriär och jag kom till den punkt där jag lärde mig att jag inte kan lita på eller vänta på att någon annan ska hjälpa till att förverkliga mina drömmar. Jag måste vara stark, oberoende, självsäker och få allt jag vill att hända! Texas är en så stark och oberoende stat och jag känner att den här låten representerar den på ett så kraftfullt sätt!”

Du ser Grant läckra framträdande av låten under ASC i videon här nedan. Ett framträdande som gav honom en fjärdeplats av juryn, men han sedan TV-tittarnas röster kvar som kan ge honom en plats i semifinalen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.