Felicia Takman gör storstilad entre när hon återvänder med första singeln för 2022. Den här gången står den organiska instrumenteringen lite till sidan för bombastisk syntdriven perfektion. Det finns en skimrande 80-tals känsla över soundet, men gjort med fingertoppskänsla för nutida pop. 

Apple Music

I texten till Aldrig säga aldrig målar Takman nostalgiska bilder och talar om utekvällen som aldrig får ta slut. Hon sjunger om en kärlek som får en att känna sig som tonåring och vill klippa cykellås, sno något värdelöst på 7eleven samt planka på bussen. Vilket jag tolkar som metaforer för känslan av att vara frisläppt och fullkomligt förälskad…

Om den aktuella singeln markerar riktningen för kommande musik kan jag knappt värja mig. Atmosfärsikt och glittrande är orden och som vanligt bär Felicias röst på en sårbarhet som är få förunnad. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.