Felicia Takman gör storstilad entre när hon återvänder med första singeln för 2022. Den här gången står den organiska instrumenteringen lite till sidan för bombastisk syntdriven perfektion. Det finns en skimrande 80-tals känsla över soundet, men gjort med fingertoppskänsla för nutida pop. 

Skicka in din musik

I texten till Aldrig säga aldrig målar Takman nostalgiska bilder och talar om utekvällen som aldrig får ta slut. Hon sjunger om en kärlek som får en att känna sig som tonåring och vill klippa cykellås, sno något värdelöst på 7eleven samt planka på bussen. Vilket jag tolkar som metaforer för känslan av att vara frisläppt och fullkomligt förälskad…

Om den aktuella singeln markerar riktningen för kommande musik kan jag knappt värja mig. Atmosfärsikt och glittrande är orden och som vanligt bär Felicias röst på en sårbarhet som är få förunnad. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011