Med en härlig attityd ger Junie långfingret till de där stöddiga typerna på klubbarna som mest är där för att synas än att ha kul på singeln Skiter i dig. Det är kaxigt och framförallt härligt medryckande.

Popmuzik Lover

Om singeln berättar Junie.

”Låten handlar om en typ av person som jag stöter på ute på klubben. Jag kände att jag ville skriva av mig för att jag alltid gått runt och stört mig på typen av killar, och kände att det var kul att testa ett nytt läge.”

Skiter i dig i är skriven av sångerskan tillsammans med Johan Lindbrandt och Robin Stjernberg och kom till efter att Junie lyssnat på Flytta på dig med Alina Devecerski på vägen till studion och kände att den inspirerade henne till just denna partylåt.

Bakom Junie står artisten och låtskrivaren Maia Wright som även har en artistkarriär på engelska under sitt eget namn. I våras släppte Junie och Hanna Ferm låten Välkommen åter som blev en monsterhit under sommaren. Så detta är klart ett bra sätt att vårda varumärket.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.