Då var det dags för att stifta bekantskap med en ny popakt i bloggen.
Leeza, eller Elizabeth Pitchkhdze som hon egentligen heter, kommer ursprungligen från Ryssland, men flyttade till USA när hon var 17 för att gå på Berklee College of Music. Hennes musikaliska väg tog henne sedan till Los Angeles och från 2020 har hon släppt en del singlar som ska leda upp till EP:n Fake Happiness.

Nordiska Favoriter

Från EP:n kan du här lyssna på titelspåret som bjuder på härligt medryckande produktion färgad av 80-talet. Det är mjuka synthar och skönt beat som löper igenom låten och verkligen ger den den där pastellfärgade känslan.

Om singeln berättar sångerskan för oss:

”Jag ville att låten skulle få dig att känna att du är full och ledsen på en fest men lättad över att inte vara ensam eftersom du åtminstone är ute och lever. Arrangemanget började med några grundläggande trumtakter som Jordan Sweet (producent) hade, och jag lade ner några syntar. Sedan hittade vi den här basen som vi tyckte lät så cool, efter det var det som att låten gjorde sig själv.”

Det är verkligen en härlig popkaramell som Leeza ger oss här, så definitivt värd att kolla in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011