Då var det dags för att stifta bekantskap med en ny popakt i bloggen.
Leeza, eller Elizabeth Pitchkhdze som hon egentligen heter, kommer ursprungligen från Ryssland, men flyttade till USA när hon var 17 för att gå på Berklee College of Music. Hennes musikaliska väg tog henne sedan till Los Angeles och från 2020 har hon släppt en del singlar som ska leda upp till EP:n Fake Happiness.

Apple Music

Från EP:n kan du här lyssna på titelspåret som bjuder på härligt medryckande produktion färgad av 80-talet. Det är mjuka synthar och skönt beat som löper igenom låten och verkligen ger den den där pastellfärgade känslan.

Om singeln berättar sångerskan för oss:

”Jag ville att låten skulle få dig att känna att du är full och ledsen på en fest men lättad över att inte vara ensam eftersom du åtminstone är ute och lever. Arrangemanget började med några grundläggande trumtakter som Jordan Sweet (producent) hade, och jag lade ner några syntar. Sedan hittade vi den här basen som vi tyckte lät så cool, efter det var det som att låten gjorde sig själv.”

Det är verkligen en härlig popkaramell som Leeza ger oss här, så definitivt värd att kolla in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.