Då var det dags för att stifta bekantskap med en ny popakt i bloggen.
Leeza, eller Elizabeth Pitchkhdze som hon egentligen heter, kommer ursprungligen från Ryssland, men flyttade till USA när hon var 17 för att gå på Berklee College of Music. Hennes musikaliska väg tog henne sedan till Los Angeles och från 2020 har hon släppt en del singlar som ska leda upp till EP:n Fake Happiness.

Popmuzik Podcast

Från EP:n kan du här lyssna på titelspåret som bjuder på härligt medryckande produktion färgad av 80-talet. Det är mjuka synthar och skönt beat som löper igenom låten och verkligen ger den den där pastellfärgade känslan.

Om singeln berättar sångerskan för oss:

”Jag ville att låten skulle få dig att känna att du är full och ledsen på en fest men lättad över att inte vara ensam eftersom du åtminstone är ute och lever. Arrangemanget började med några grundläggande trumtakter som Jordan Sweet (producent) hade, och jag lade ner några syntar. Sedan hittade vi den här basen som vi tyckte lät så cool, efter det var det som att låten gjorde sig själv.”

Det är verkligen en härlig popkaramell som Leeza ger oss här, så definitivt värd att kolla in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011