Beabadoobee meddelar att andra albumet Beatopia landar 15:e juli och spelar dessutom live på Way Out West i augusti! 

Nordiska Favoriter

Som om inte det var nog får vi även en sprillans ny singel. På den elektrifierande Talk presenterar artisten ett rockigt punk-pop sound med tillhörande video som regisserats av Alexandra Leese och Luke Casey. Tittat även noga på de medverkande statisterna för 150 av Beas största fans och närmaste krets av vänner medverkar nämligen. 

”Jag skrev Talk precis efter mitt första album, jag var besatt av tisdagen eftersom jag tyckte att det var den bästa kvällen att gå ut på, inte för mycket kaos men tillräckligt mycket för att ha kul. Generellt handlar det om att göra saker som inte nödvändigtvis är hälsosamma eller bra för dig, men du kan inte låta bli att ge dig hänga av. Det är som den där oundvikliga känslan du får, du kan inte bli av med den och du vet att den är dålig, men du älskar den egentligen och det är vad som helst, så du gör det ändå.”

Beabadoobee

Kommande platta kommer presentera en fantasifull men samtidigt djupt personlig värld som formades i fantasin hos en 7-årig beabadoobee och som hon har burit med sig sedan dess. Utöver Sverigespelningen kommer hon att göra sin största turné i Storbritannien hittills som kulminerar i en enorm spelning på Londons legendariska Brixton Academy. 

Släppet av nyaTalk är startskottet för beabadoobees största och mest spännande år hittills. Håll tillgodo med video och singel så länge. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.