Beabadoobee meddelar att andra albumet Beatopia landar 15:e juli och spelar dessutom live på Way Out West i augusti! 

Som om inte det var nog får vi även en sprillans ny singel. På den elektrifierande Talk presenterar artisten ett rockigt punk-pop sound med tillhörande video som regisserats av Alexandra Leese och Luke Casey. Tittat även noga på de medverkande statisterna för 150 av Beas största fans och närmaste krets av vänner medverkar nämligen. 

”Jag skrev Talk precis efter mitt första album, jag var besatt av tisdagen eftersom jag tyckte att det var den bästa kvällen att gå ut på, inte för mycket kaos men tillräckligt mycket för att ha kul. Generellt handlar det om att göra saker som inte nödvändigtvis är hälsosamma eller bra för dig, men du kan inte låta bli att ge dig hänga av. Det är som den där oundvikliga känslan du får, du kan inte bli av med den och du vet att den är dålig, men du älskar den egentligen och det är vad som helst, så du gör det ändå.”

Beabadoobee

Kommande platta kommer presentera en fantasifull men samtidigt djupt personlig värld som formades i fantasin hos en 7-årig beabadoobee och som hon har burit med sig sedan dess. Utöver Sverigespelningen kommer hon att göra sin största turné i Storbritannien hittills som kulminerar i en enorm spelning på Londons legendariska Brixton Academy. 

Släppet av nyaTalk är startskottet för beabadoobees största och mest spännande år hittills. Håll tillgodo med video och singel så länge. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.