Nadia Sahlin är en singer-songwriter med rötterna i både Sundsvall och Göteborg, men som numera bor i Luleå. I tidig ålder började Nadia skriva egen musik och har uppmärksammats en hel del i bland annat P4 Norrbotten.

Apple Music

Nu är hon aktuell med singeln A bear and a bird. En låt som hon släppte första gången i fjol, men som nu arrangerats om till en mer dynamisk och fyllig version, vilket jag uppskattade. Men också en låt som är än mer aktuell idag med kriget som brinner ute i Europa och galna ledare som slaktar sina medmänniskor till vilken nytta?

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag har skrivit en text som visar att djuren är klokare en oss människor. Medan djuren lever i ett fungerande ekosystem tillåter vi människor att oskyldiga civila blir spelpjäser i politiska ledares maktspel och strider. Djuren ger oss en livsläxa med en efterton av sarkasm.”

Låten är producerad av Göran Norman och följs sedan av ytterligare sex låtar under året.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.