Nadia Sahlin är en singer-songwriter med rötterna i både Sundsvall och Göteborg, men som numera bor i Luleå. I tidig ålder började Nadia skriva egen musik och har uppmärksammats en hel del i bland annat P4 Norrbotten.

Följ på Apple Music

Nu är hon aktuell med singeln A bear and a bird. En låt som hon släppte första gången i fjol, men som nu arrangerats om till en mer dynamisk och fyllig version, vilket jag uppskattade. Men också en låt som är än mer aktuell idag med kriget som brinner ute i Europa och galna ledare som slaktar sina medmänniskor till vilken nytta?

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag har skrivit en text som visar att djuren är klokare en oss människor. Medan djuren lever i ett fungerande ekosystem tillåter vi människor att oskyldiga civila blir spelpjäser i politiska ledares maktspel och strider. Djuren ger oss en livsläxa med en efterton av sarkasm.”

Låten är producerad av Göran Norman och följs sedan av ytterligare sex låtar under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011