Nadia Sahlin är en singer-songwriter med rötterna i både Sundsvall och Göteborg, men som numera bor i Luleå. I tidig ålder började Nadia skriva egen musik och har uppmärksammats en hel del i bland annat P4 Norrbotten.

Favoriter Apple Music

Nu är hon aktuell med singeln A bear and a bird. En låt som hon släppte första gången i fjol, men som nu arrangerats om till en mer dynamisk och fyllig version, vilket jag uppskattade. Men också en låt som är än mer aktuell idag med kriget som brinner ute i Europa och galna ledare som slaktar sina medmänniskor till vilken nytta?

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag har skrivit en text som visar att djuren är klokare en oss människor. Medan djuren lever i ett fungerande ekosystem tillåter vi människor att oskyldiga civila blir spelpjäser i politiska ledares maktspel och strider. Djuren ger oss en livsläxa med en efterton av sarkasm.”

Låten är producerad av Göran Norman och följs sedan av ytterligare sex låtar under året.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.