Nadia Sahlin är en singer-songwriter med rötterna i både Sundsvall och Göteborg, men som numera bor i Luleå. I tidig ålder började Nadia skriva egen musik och har uppmärksammats en hel del i bland annat P4 Norrbotten.

Nu är hon aktuell med singeln A bear and a bird. En låt som hon släppte första gången i fjol, men som nu arrangerats om till en mer dynamisk och fyllig version, vilket jag uppskattade. Men också en låt som är än mer aktuell idag med kriget som brinner ute i Europa och galna ledare som slaktar sina medmänniskor till vilken nytta?

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Jag har skrivit en text som visar att djuren är klokare en oss människor. Medan djuren lever i ett fungerande ekosystem tillåter vi människor att oskyldiga civila blir spelpjäser i politiska ledares maktspel och strider. Djuren ger oss en livsläxa med en efterton av sarkasm.”

Låten är producerad av Göran Norman och följs sedan av ytterligare sex låtar under året.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.