Phoenix har ett ganska tungt budskap. På den sjunger den amerikanska singer-songwritern Jessica Smucker om en kvinna med cancer. Om kampen mellan liv och död som människor behöver utföra. Samtidigt kan man fråga sig om sjukdom är mer en del av livet än människans motståndare.
Helt klart intressanta frågeställningar från sångerskan. I vilket fall så är det en bra låt som byggs upp av piano och ett skönt driv. Det blir liksom hoppfullt istället för deppigt. Bra så. Det är den känslan man måste få, även när livet är svårt.

Apple Music

Det var 2007 som Jessica på allvar tog tag i musiken efter att tidigare fokuserat på poesi. Sedan dess har hon uppträtt över hela USA. Hon har vunnit flera nationella låtskrivartävlingar inklusive Connecticut Folk Festival Song Competition och SolarFests Singer/Songwriter Showcase Competition. Hon har öppnat för akter som Cheryl Wheeler och Meghan Trainor. Tredje fullängdssalbumet släpptes 2020 och nu planerar artisten ytterligare ett.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.