Varför fortsätter du gräva efter diamanter? Det är vad Matilde G frågar sig på den gnistrande nya singeln Digging for diamonds. En medryckande pop-karamell med stor hitpotential skulle jag säga.

Följ på Apple Music

Den nya singeln är skriven av artisten själv tillsammans med svenska Josefin Glenmark och Hanna Ferm, samt Erik Lewander som även producerat. På låten sjunger Matilde G om ett komplicerat förhållande där ena parten sårar den andra genom att inte respektera personen och helt mest bara leka med dennes känslor.

Såklart måste den här låten kompletteras med visuellt material. I musikvideon har Matilde G inte spreta på något och vi bjuds bland annat på akrobatik, snygga poser och sångerskan i en bur. Det är definitivt extra allt och mer därtill.

”Den här låten är en utveckling i mina konstnärliga uttryck, den låter mer mogen och representerar exakt den väg jag vill ta på min musikresa”.

Matilde G
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.