Singeln Take me out tonight beskrivs som Annelus post-pandemic-breakout-song och är en 80-talsinspirerad hymn om längtan efter eufori och fira oändliga utekvällar med sina vänner.

Dolby Atmos

”Vi har alla längtat så länge nu och kanske att vi får vänta en liten stund till innan allt är som det brukade vara”

Annelus

Första versen börjar med reflektioner om tidigare ånger som successivt rör sig framåt av en drivande bas och får huvudpersonen att inse att man inte kan ändra det förflutna. De drömska körerna med mjuka skimrande vokallager kontrasteras perfekt mot moderna 80-talssyntar som bygger en bro till artistens drömvärld. Här är det fjäderlätta beats och glittrande upprymdhet som står i fokus. Allt klingar ut i ett positivt ljust och catchy gitarrsolo, som byggs upp till en allra sista korus.

Tagen från artistens nysläppta EP är detta ett tydligt exempel på den grymma indiepop som hon skapar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.