Efter Lex Gibbons omfattande turné i Storbritannien och släppet av sin singel Dear Hater ger hon nu ut nya All I do (Is cry). En låt som introducerar en mer sårbar sida av Lex där hon beskriver sina upplevelser av hjärtesorg.

Följ på Apple Music

Endast 17-årig gammal är artisten ett TikTok och Instagram fenomen. Efter att ha blivit tufft mobbad från ung ålder förstår Lex hur detta kan påverka mental hälsa och den förödande effekt det kan ha på alla aspekter av livet. Genom sin musik vill hon således hjälpa och inspirera andra att tro på att de kan uppnå vad som helst.

Vid sidan av sin musikkarriär var Lex den första tonårsmodellen som gick i London, Paris, New York och LA under modeveckorna. Därtill har sångerskan medverkat i Harper’s Bazaar, Elle och Tatler

All I do (Is cry) kommer med ett viktigt budskap och i samband med spelningar håller även artisten föredrag om mental hälsa, antimobbning och kroppsuppfattning alla teman som Lex också förespråkar på sin TikTok-profil. 

Musiken då? Helt klart ett exempel på lysande pop. Artisten blandar ett tydligt melodispråk med R&B och trap-influenser för att skapa ett sound som inte gör några ursäkter för sig. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011