Vi får hitta på ett nytt ord för känslosamt när Rosie Darling ger oss den stråk och piano-drivna singeln Always Almost. Efter förra årets debut-EP Coping återvänder hon nu äntligen med ny musik. Singeln markerar det första spåret från en kommande EP 

Popmuzik Lover Patreon

”Den här låten kanaliserar frustrationen över att vara i ett förhållande där det nästan fungerar, men inte fungerar och hur en person kan lägga den skulden på sig själv”

Rosie Darling

I texten hör vi Rosie berättar om tudelade känslor och den alltför välbekanta historien av kärlek, förlust och att våga släppa taget. Låten är skriven tillsammans med mångårig samarbetspartner JustinGammella (FINNEAS) och mixad av Michael Brauer (Florence + the Machine, Coldplay). Det råder ingen tvekan om att låten visar upp hennes känslomässiga skicklighet och tydliga sång som framkallar rysningar längst hela ryggraden. 

Om tillhörande videon säger Rosie: 

”Att spela in musikvideon till Always Almost var så roligt eftersom jag aldrig hade jobbat med en skådespelare förut. Mark gjorde ett så bra jobb med att hålla flödet av saker naturligt. Dessutom var vår regissör, ​​Laura-Lynne, så fantastisk! Hon spelade in i princip hela videon och hur hennes slutliga redigering blev visade verkligen hur många platser vi besökte på en dag för att få alla bilder! Jag är riktigt nöjd med hur det blev och jag tycker att bilderna passar väldigt bra ihop med känslorna i låten.

Rosie Darling
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011