Vi får hitta på ett nytt ord för känslosamt när Rosie Darling ger oss den stråk och piano-drivna singeln Always Almost. Efter förra årets debut-EP Coping återvänder hon nu äntligen med ny musik. Singeln markerar det första spåret från en kommande EP 

Apple Music Svensk Pop

”Den här låten kanaliserar frustrationen över att vara i ett förhållande där det nästan fungerar, men inte fungerar och hur en person kan lägga den skulden på sig själv”

Rosie Darling

I texten hör vi Rosie berättar om tudelade känslor och den alltför välbekanta historien av kärlek, förlust och att våga släppa taget. Låten är skriven tillsammans med mångårig samarbetspartner JustinGammella (FINNEAS) och mixad av Michael Brauer (Florence + the Machine, Coldplay). Det råder ingen tvekan om att låten visar upp hennes känslomässiga skicklighet och tydliga sång som framkallar rysningar längst hela ryggraden. 

Om tillhörande videon säger Rosie: 

”Att spela in musikvideon till Always Almost var så roligt eftersom jag aldrig hade jobbat med en skådespelare förut. Mark gjorde ett så bra jobb med att hålla flödet av saker naturligt. Dessutom var vår regissör, ​​Laura-Lynne, så fantastisk! Hon spelade in i princip hela videon och hur hennes slutliga redigering blev visade verkligen hur många platser vi besökte på en dag för att få alla bilder! Jag är riktigt nöjd med hur det blev och jag tycker att bilderna passar väldigt bra ihop med känslorna i låten.

Rosie Darling
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.