Maggie Hite siktar mot nya höjder med låten So what if i. En catchy låt om att våga. Dottern till musikaliskt begåvade föräldrar, blev hon uppmuntrad från tidig ålder att lära sig ett instrument (hon valde piano). Tonårsförälskelsen till musikteater övergick sedermera till en fullfjädrad popkarriär. Oavsett vilket skede i livet sångaren varit i har musiken varit en ständig tråd som genomsyrat tillvaron. 

”Musik är det enda som aldrig misslyckas med att göra mig lycklig” 

Maggie Hite

Hite beskriver sin musik som relaterbar, rolig och catchy, och hon räknar artister som Tate McRae, Ava Max och Astrid S. som inspirationer. Liksom dessa artister har hon utnyttjat kraften i sociala medier för att hitta medarbetare och producenter, vilket bevisar att geografin inte spelar någon roll när det kommer till att connecta genom musik. En låt i synnerhet Deal with the Devil skrevs över karaokespåret, men eftersom hon inte hade några kontakter i EDM-världen, tog artisten till TikTok för att hitta en producent som matchade hennes sound.

Massor av ny musik är på gång för Hite under 2022. Nya So what if i markerar enbart starten och artisten är exalterad över vad som händer härnäst, särskilt på grund av hennes djupa önskan att få kontakt med lyssnarna och göra för sina fans vad andra musiker har gjort för henne. 

”Jag vill att min musik ska vara det som kan säga hur någon känner i det exakta ögonblicket de behöver den”, säger hon. Och det är precis vad hon ska göra.

Maggie Hite
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.