Till en elektronisk och stark produktion levererar amerikanska CYAAN en riktig käftsmäll i nya singeln Never felt this way. Tankarna förs till artister som Troye Sivan och LANY på ett snarlikt men ändå unikt sätt. Svag för den här typen av röster är detta helt klart en stark poplåt i mina öron. 

Popmuzik Lover

Never felt this way skrevs om ett förhållande där man förlorar sig själv. Du känner dig instängd, rädd för att lämna. Även efter det tar slut, dröjer känslan kvar i din själ. Handlingen i den här låten skildrar att äntligen komma över personen som du inte kan vara utan. Önskan är att man ska hitta sig själv och få tillbaka självförtroende och kraft att älska sig själv igen. 

CYAAN

Som klippt och skuren för spellistor är detta en given låt att addera omedelbart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.