RONIA imponerade ju stort på oss när hon släppte debutsingeln Ghost förra månaden. En snygg och suggestiv poplåt med behaglig svärta över sig. Med Ghost satte RONIA verkligen grunden för en ny spännande artist vi gärna hör mer av.

Dolby Atmos

Idag är det dags för RONIA att släppa musikvideon till den akustiska liveversionen av låten. En mer avskalad tolkning inspelad av Oake Digital i Charming Music Studios samtidigt som artisten verkligen får visa upp sin uttrycksfulla röst.

”Videon känns både intim och genuin – äkta. Jag älskar att det bara är sång och gitarr i live-versionen eftersom att det är mycket mer avskalat och naket än originalet. Det känns självklart läskigt att släppa in folk så nära, men det var något jag verkligen ville göra, och nu när resultatet blev såhär snyggt så känns det till och med fantastiskt.” 

Musikvideon har premiär i bloggen och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.