RONIA imponerade ju stort på oss när hon släppte debutsingeln Ghost förra månaden. En snygg och suggestiv poplåt med behaglig svärta över sig. Med Ghost satte RONIA verkligen grunden för en ny spännande artist vi gärna hör mer av.

POPMUZIK LOVER 2

Idag är det dags för RONIA att släppa musikvideon till den akustiska liveversionen av låten. En mer avskalad tolkning inspelad av Oake Digital i Charming Music Studios samtidigt som artisten verkligen får visa upp sin uttrycksfulla röst.

”Videon känns både intim och genuin – äkta. Jag älskar att det bara är sång och gitarr i live-versionen eftersom att det är mycket mer avskalat och naket än originalet. Det känns självklart läskigt att släppa in folk så nära, men det var något jag verkligen ville göra, och nu när resultatet blev såhär snyggt så känns det till och med fantastiskt.” 

Musikvideon har premiär i bloggen och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011