RONIA imponerade ju stort på oss när hon släppte debutsingeln Ghost förra månaden. En snygg och suggestiv poplåt med behaglig svärta över sig. Med Ghost satte RONIA verkligen grunden för en ny spännande artist vi gärna hör mer av.

Apple Music Svensk Pop

Idag är det dags för RONIA att släppa musikvideon till den akustiska liveversionen av låten. En mer avskalad tolkning inspelad av Oake Digital i Charming Music Studios samtidigt som artisten verkligen får visa upp sin uttrycksfulla röst.

”Videon känns både intim och genuin – äkta. Jag älskar att det bara är sång och gitarr i live-versionen eftersom att det är mycket mer avskalat och naket än originalet. Det känns självklart läskigt att släppa in folk så nära, men det var något jag verkligen ville göra, och nu när resultatet blev såhär snyggt så känns det till och med fantastiskt.” 

Musikvideon har premiär i bloggen och du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.