Joachim Gorrebeecks konstnärliga vision tar sig uttryck genom projektet Taska Black och nu är den hyllade producenten tillbaka med singeln Home. Som en av de snabbast växande artisterna på den världsomspännande elektroniska scenen har han hyllats av bland annat Billboard och genererat hundramiljontals streams. Signaturljuden är en elektrifierande blandning av varma melodier, svepande harmonier, filmiska ljud, romantiska syntar, popsensibiliteter och anthemiska sång. Det låter väl ganska bra? 

Uppvuxen med klassisk musik för att senare upptäcka Red Hot Chili Peppers, Nirvana och AC/DC. Något som gjorde att intresset för att börja skapa elektroniska musikproduktioner väcktes.

Taska Black är idag en troligt efterfrågad akt och känd för sina stämningsfulla uppsättningar och livliga framträdanden. Något som tar honom över stora arenor och festivaler runt om i världen. Nya Home speglar en melankoli, men talar samtidigt om att hemmet inte utgör en fast punkt utan kan finnas i relationen till någon annan. Med ett subtilt drop blir det här i gränslandet mellan EDM och pop. Vilket passar mig perfekt!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.