Joachim Gorrebeecks konstnärliga vision tar sig uttryck genom projektet Taska Black och nu är den hyllade producenten tillbaka med singeln Home. Som en av de snabbast växande artisterna på den världsomspännande elektroniska scenen har han hyllats av bland annat Billboard och genererat hundramiljontals streams. Signaturljuden är en elektrifierande blandning av varma melodier, svepande harmonier, filmiska ljud, romantiska syntar, popsensibiliteter och anthemiska sång. Det låter väl ganska bra? 

Popmuzik Podcast

Uppvuxen med klassisk musik för att senare upptäcka Red Hot Chili Peppers, Nirvana och AC/DC. Något som gjorde att intresset för att börja skapa elektroniska musikproduktioner väcktes.

Taska Black är idag en troligt efterfrågad akt och känd för sina stämningsfulla uppsättningar och livliga framträdanden. Något som tar honom över stora arenor och festivaler runt om i världen. Nya Home speglar en melankoli, men talar samtidigt om att hemmet inte utgör en fast punkt utan kan finnas i relationen till någon annan. Med ett subtilt drop blir det här i gränslandet mellan EDM och pop. Vilket passar mig perfekt!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.