Retro men ändå modernt, så låter det när Winnie Ama sjunger om att bygga upp människor och få dem att må bra över sina styrkor även när de inte kan se dem själva. Enligt artisten är det otroligt viktigt att vi tillkännager individer runtomkring oss som alltid finns där och stöttar.

Dolby Atmos

Innerlig text och noggrant utvalda syntar med en lekfull och lättsam produktion är vad som utgör Here I Go. Vi hör inspiration från pop men även stora mått soul och R&B. Helheten blir skön och går i behagligt mid-tempo.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.