Sara Idani ger oss en klassisk ballad när sångerskan här släpper singeln Tell me I’m the one. Singeln är en bultande kärlekslåt om frustrationen när en älskad inte vill dela med sig av sina känslor. Att kärleken ska vara ömsesidig och inte bara ensidig.

POPMUZIK LOVER 2

Produktionen är varm och mjuk med en ljudbild från 80-talets synthballader. Det ger låten en mysig känsla och för oss som gillar de där smäktande balladerna från det sena 80-talet och tidiga 90-talet kommer definitivt att bli helt förälskade i låten.

För produktionen står producenten Saga Kjellberg, även känd som Saga Synöve. Om arbetet med låten berättar Sara för bloggen:

“Vi gick musikhögskolan tillsammans och jag blev helt förtrollad av hennes musik. Hon målar såna fantastiska ljudlandskap och använder så intressanta ljud så det var en ynnest att ha henne som producent för den här EP”.

Sara Idani

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011