Charli XCX är den musikaliska gästen på Saturday Night Live i helgen som kompensation för ett inställt framträdande som var tänkt att äga rum i december. Såklart tog hon med sig en ny låt från kommande album. Nya singeln heter Baby och är funkig, disco-influerad med bär samtidigt på R&B/trap rytmer. Spännande va?!

Dolby Atmos

”’Baby var faktiskt en av de första låtarna som skrevs till det här albumet. Jag arbetade med Justin Raisen, och vi gjort så mycket tillsammans till mitt första album True Romance. Så det kändes lite cykliskt att gå tillbaka till honom igen på sista plattan som släpps via i Atlantic Records. Den här låten, det var liksom grunden för albumets stämning. Det är nog den mest sexiga låt jag någonsin gjort. Det handlar om sex och sexualitet och att ha bra sex och bara känna sig själv i grunden. Jag vet att det är tonen. Jag visste att det var den tonen jag ville föra över hela plattan. Den här typen av hypersexualiserad, feminin maktzon var dit jag kände att jag gick, och Baby var födelsen till detta.”

Charlie XCX

I tillhörande video ser vi artisten utmana sig själv med massa koreografi som hon själv beskriver var otroligt tuff. Men det är oftast när vi uppoffrar mycket som det blir som allra bäst. Som alltid briljerar Charli XCX.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.