Charli XCX är den musikaliska gästen på Saturday Night Live i helgen som kompensation för ett inställt framträdande som var tänkt att äga rum i december. Såklart tog hon med sig en ny låt från kommande album. Nya singeln heter Baby och är funkig, disco-influerad med bär samtidigt på R&B/trap rytmer. Spännande va?!

Favoriter Apple Music

”’Baby var faktiskt en av de första låtarna som skrevs till det här albumet. Jag arbetade med Justin Raisen, och vi gjort så mycket tillsammans till mitt första album True Romance. Så det kändes lite cykliskt att gå tillbaka till honom igen på sista plattan som släpps via i Atlantic Records. Den här låten, det var liksom grunden för albumets stämning. Det är nog den mest sexiga låt jag någonsin gjort. Det handlar om sex och sexualitet och att ha bra sex och bara känna sig själv i grunden. Jag vet att det är tonen. Jag visste att det var den tonen jag ville föra över hela plattan. Den här typen av hypersexualiserad, feminin maktzon var dit jag kände att jag gick, och Baby var födelsen till detta.”

Charlie XCX

I tillhörande video ser vi artisten utmana sig själv med massa koreografi som hon själv beskriver var otroligt tuff. Men det är oftast när vi uppoffrar mycket som det blir som allra bäst. Som alltid briljerar Charli XCX.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.