Jörgen Andersson fortsätter att göra klassiska svenska poplåtar i samma kaliber som Per Gessle och Niklas Strömstedt. Jag är ju sjukt svag för detta och Jörgen sätter alltid ribban högt med sin musik.
Nya singeln Förlåt och låt är inget undantag skulle jag säga. En låt som handlar om när kärleken tar slut och att det så kan vara viktigt att få vara för sig själv och läka såren.
Här får vi en medryckande breakup-låt med stark melodi och en ögonblicklig refräng. Något som gör den till en perfekt sommarpop-låt skulle jag säga. Jag kan i alla fall se ett somrigt publikhav sjunga med till detta – redan efter första versen. Det är precis så en stark poplåt ska skrivas.

Favoriter Apple Music
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.