Jörgen Andersson fortsätter att göra klassiska svenska poplåtar i samma kaliber som Per Gessle och Niklas Strömstedt. Jag är ju sjukt svag för detta och Jörgen sätter alltid ribban högt med sin musik.
Nya singeln Förlåt och låt är inget undantag skulle jag säga. En låt som handlar om när kärleken tar slut och att det så kan vara viktigt att få vara för sig själv och läka såren.
Här får vi en medryckande breakup-låt med stark melodi och en ögonblicklig refräng. Något som gör den till en perfekt sommarpop-låt skulle jag säga. Jag kan i alla fall se ett somrigt publikhav sjunga med till detta – redan efter första versen. Det är precis så en stark poplåt ska skrivas.

Favoriter Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.