Per-Albin från Göteborg är tillbaka med ännu en pulserande poplåt i form av Svar som han släper idag. Låten är faktiskt inspirerad av spårvagnarna i Göteborg och deras kraft att väcka minnen.

Popmuzik in Dolby Atmos

”En dag när jag satt på en spårvagn insåg jag hur mycket som finns kvar i de spåren. Minnen, slagsmål, kärlek och förlorade löften, allt är i spåren och i luften på Göteborgs spårvagnar.”

-Visst är det något med resande och sättet det skapar och väcker minnen. Så mycket grubblande man gjort medan man skumpar fram på Göteborgs gator i kollektivtrafiken. Så man behöver inte direkt åka utomlands för att uppleva resans magi.

Singeln Svar målar upp en skönt medryckande poplåt med feta trummor och läckert syntharrangemang. Jag tyckte det blev riktigt bra i alla fall.

Per-Albin

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.