Amerikanska L I F E / L I N E ger oss sin andra singel Slow Time en elektroniskt driven låt som är ämnad att föra lyssnaren till ett lyckligt sinnestillstånd. 

Dolby Atmos

Instrumenteringen och beatet känns både upplyftande men dystopiskt på samma gång. De distade syntarna och den krispiga sången skapar både intresse och särskiljer soundet på ett fantastiks sätt. Texterna talar om nostalgisk kärlek och helheten blir en kombination av en elektronik med organiska trummor och gitarrer som skapar en blandning av alt-rock-pop-synth. 

Riktigt spännande och grymt jobbat av L I F E / L I N E. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.