Junie inleder 2022 med den nya singeln Salt i mina sår. Temat är obesvarad kärlek och jag kan lova att vi är många som känner igen oss i och raderna ”Att du är lycklig är som salt i mina sår”. Med en röst som får öronen att smälta bevisar Maia Wright återigen att hennes svenska projekt är lika jäkla lysande som det engelska. 

Nordiska Favoriter

Salt i mina sår är en ballad som handlar om obesvarad kärlek och hur det känns att se någon man tycker om att gå vidare med någon annan när man själv inte kan släppa taget”

Junie

Singeln är är skriven av Maia Wright, Johan Lindbrandt och Sandro Cavazza och är första låten att släppas från hennes kommande projekt som väntas släppas hösten 2022. Spännande! 

Som sagt bakom Junie står artisten och låtskrivaren Maia Wright som även har en artistkarriär på engelska under sitt eget namn. Under våren 2020 började Maia skriva texter på svenska och framgången talar för sig själva. Ännu en hit här är Salt i mina sår.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.