Junie inleder 2022 med den nya singeln Salt i mina sår. Temat är obesvarad kärlek och jag kan lova att vi är många som känner igen oss i och raderna ”Att du är lycklig är som salt i mina sår”. Med en röst som får öronen att smälta bevisar Maia Wright återigen att hennes svenska projekt är lika jäkla lysande som det engelska. 

Dolby Atmos

Salt i mina sår är en ballad som handlar om obesvarad kärlek och hur det känns att se någon man tycker om att gå vidare med någon annan när man själv inte kan släppa taget”

Junie

Singeln är är skriven av Maia Wright, Johan Lindbrandt och Sandro Cavazza och är första låten att släppas från hennes kommande projekt som väntas släppas hösten 2022. Spännande! 

Som sagt bakom Junie står artisten och låtskrivaren Maia Wright som även har en artistkarriär på engelska under sitt eget namn. Under våren 2020 började Maia skriva texter på svenska och framgången talar för sig själva. Ännu en hit här är Salt i mina sår.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.