Junie inleder 2022 med den nya singeln Salt i mina sår. Temat är obesvarad kärlek och jag kan lova att vi är många som känner igen oss i och raderna ”Att du är lycklig är som salt i mina sår”. Med en röst som får öronen att smälta bevisar Maia Wright återigen att hennes svenska projekt är lika jäkla lysande som det engelska. 

DOLBY ATMOS

Salt i mina sår är en ballad som handlar om obesvarad kärlek och hur det känns att se någon man tycker om att gå vidare med någon annan när man själv inte kan släppa taget”

Junie

Singeln är är skriven av Maia Wright, Johan Lindbrandt och Sandro Cavazza och är första låten att släppas från hennes kommande projekt som väntas släppas hösten 2022. Spännande! 

Som sagt bakom Junie står artisten och låtskrivaren Maia Wright som även har en artistkarriär på engelska under sitt eget namn. Under våren 2020 började Maia skriva texter på svenska och framgången talar för sig själva. Ännu en hit här är Salt i mina sår.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011