Bakom artistnamnet Ellakate hittar vi Ella Greenbaum. En alt-popartist från Atlanta i Georgia, USA.
Hon debuterade under 2022 med singeln High mainteance och följde sedan upp den med If you want me to innan det nu är dags för sångerskan att inleda 2023 med singeln It’s not my fault.

Popmuzik Lover Patreon

Nya singeln bjuder på attitydsfull pop med rockinslag, där sångerskan sjunger om när man tror att man har en vänskaplig relation med någon, men den andra uppenbarligen vill ha något mer.

Om singeln berättar Ellakate för bloggen:

”Jag skrev den här låten efter att en kille erkänt sina känslor för mig efter att jag hade gjort det klart för honom att jag inte var intresserad av något mer än vänskap. När han kom till mig påminde jag honom om hur jag kände, och han agerade chockad och sårad. Låten är skriven till honom av min rena frustration över hans brist på respekt för mina gränser.”

Med It’s not my fault visar Ellakate att hon absolut är ett namn att hålla ögonen på under året och du kommer med stor sannolikhet att läsa mer om henne.

Följ Ellakate på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011