Bakom artistnamnet Ellakate hittar vi Ella Greenbaum. En alt-popartist från Atlanta i Georgia, USA.
Hon debuterade under 2022 med singeln High mainteance och följde sedan upp den med If you want me to innan det nu är dags för sångerskan att inleda 2023 med singeln It’s not my fault.

Nordiska Favoriter

Nya singeln bjuder på attitydsfull pop med rockinslag, där sångerskan sjunger om när man tror att man har en vänskaplig relation med någon, men den andra uppenbarligen vill ha något mer.

Om singeln berättar Ellakate för bloggen:

”Jag skrev den här låten efter att en kille erkänt sina känslor för mig efter att jag hade gjort det klart för honom att jag inte var intresserad av något mer än vänskap. När han kom till mig påminde jag honom om hur jag kände, och han agerade chockad och sårad. Låten är skriven till honom av min rena frustration över hans brist på respekt för mina gränser.”

Med It’s not my fault visar Ellakate att hon absolut är ett namn att hålla ögonen på under året och du kommer med stor sannolikhet att läsa mer om henne.

Följ Ellakate på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.