Samtidigt som vi får en ny singel från GRANT meddelar sångaren även att albumet Truth & Consequences släpps den 20 maj. Nya Seriously, let’s ride or die markerar första release för 2022 och blandar en skön country-känsla med lysande atmosfär och vackra körer. 

Apple Music Svensk Pop

Seriously, let’s ride or die handlar om hur jag och min partner hanterar ångest och konflikter på så olika sätt. Jag vet att det sällan blir bättre av att sluta sig och jag vill att han ska veta, att oavsett, om jag förstår eller inte, så finns jag där och han kan prata med mig. Vi kan bara gå långt eller längre tillsammans om vi försöker.”

GRANT

Låten släpps tillsammans även med en rå naken liveversion, inspelad med producenten Peter Kvint på piano i hans studio i Stockholm.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.