Samtidigt som vi får en ny singel från GRANT meddelar sångaren även att albumet Truth & Consequences släpps den 20 maj. Nya Seriously, let’s ride or die markerar första release för 2022 och blandar en skön country-känsla med lysande atmosfär och vackra körer. 

Skicka in din musik

Seriously, let’s ride or die handlar om hur jag och min partner hanterar ångest och konflikter på så olika sätt. Jag vet att det sällan blir bättre av att sluta sig och jag vill att han ska veta, att oavsett, om jag förstår eller inte, så finns jag där och han kan prata med mig. Vi kan bara gå långt eller längre tillsammans om vi försöker.”

GRANT

Låten släpps tillsammans även med en rå naken liveversion, inspelad med producenten Peter Kvint på piano i hans studio i Stockholm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011