Let’s get ready to rumble! Hela vägen från det stora äpplet kommer Zak Downtown, vars artisteri tar utgångspunkt i New Yorks kulturella arv och skildrar berättelser om kärlek, relationer, livet och kändisskap. Alla intryck kokas ner i hans alldeles egna unika touch på pop/rap. Independent har Zak byggt en stor karriär med miljontals streams och spelningar på några av de största scenerna.

Favoriter Apple Music

Nya singeln Game 7 är en riktig game-changer och blandar snyggt influenser av trap, hip-hop och pop. Om något är NYC känd för sin kärlek till NBA och det aktuella släppet landar perfekt i tid till slutspelet. Personligen är jag inget basketfan men den här låten lär pumpas flitigt på gymmet då rytmen är perfekt för att finna den där lilla extra motivationen.

Följ Zak Downtown:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011