Let’s get ready to rumble! Hela vägen från det stora äpplet kommer Zak Downtown, vars artisteri tar utgångspunkt i New Yorks kulturella arv och skildrar berättelser om kärlek, relationer, livet och kändisskap. Alla intryck kokas ner i hans alldeles egna unika touch på pop/rap. Independent har Zak byggt en stor karriär med miljontals streams och spelningar på några av de största scenerna.

Nordiska Favoriter

Nya singeln Game 7 är en riktig game-changer och blandar snyggt influenser av trap, hip-hop och pop. Om något är NYC känd för sin kärlek till NBA och det aktuella släppet landar perfekt i tid till slutspelet. Personligen är jag inget basketfan men den här låten lär pumpas flitigt på gymmet då rytmen är perfekt för att finna den där lilla extra motivationen.

Följ Zak Downtown:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.