Nanie Tauno är tillbaka i bloggen när hon här inleder 2023 med singeln Varje version av dig.
Låten i sig är inspirerad av Heidi Priebes dikt ”To love someone long-term is to attend a thousand funerals of the people they used to be”. Intressant insikt ändå. Att vi alla går igenom olika faser i livet och med det är vi olika personer, eller versioner av oss själva.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Nanie för bloggen:

”Den handlar om hur man alltid kommer finnas där för sin vän, partner eller sig själv, genom alla versioner av de själva genom livet. Även de versioner som känns värst och att det ingår att säga adjö till andra delar som kanske inte längre finns kvar.”

Varje version av dig är skriven tillsammans med Emmy Ingesson och bjuder på en behaglig mix av vemod och pop. Hur låten inleds avskalad men som snart expanderar i sitt arrangemang för att kännas både förväntansfull och energisk med taktfasta slagverk och drömliknande synthar. Visst blir resultatet härligt filmiskt?

Följ Nanie Tauno på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.