Nanie Tauno är tillbaka i bloggen när hon här inleder 2023 med singeln Varje version av dig.
Låten i sig är inspirerad av Heidi Priebes dikt ”To love someone long-term is to attend a thousand funerals of the people they used to be”. Intressant insikt ändå. Att vi alla går igenom olika faser i livet och med det är vi olika personer, eller versioner av oss själva.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar Nanie för bloggen:

”Den handlar om hur man alltid kommer finnas där för sin vän, partner eller sig själv, genom alla versioner av de själva genom livet. Även de versioner som känns värst och att det ingår att säga adjö till andra delar som kanske inte längre finns kvar.”

Varje version av dig är skriven tillsammans med Emmy Ingesson och bjuder på en behaglig mix av vemod och pop. Hur låten inleds avskalad men som snart expanderar i sitt arrangemang för att kännas både förväntansfull och energisk med taktfasta slagverk och drömliknande synthar. Visst blir resultatet härligt filmiskt?

Följ Nanie Tauno på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011